Forwarders: Configurarea redirecționării mesajelor email în cPanel

Forwarders în cPanel reprezintă o unealtă esențială pentru gestionarea și direcționarea corespunzătoare a mesajelor primite pe diferite adrese de e-mail. Această caracteristică îți oferă posibilitatea de a redirecționa automat e-mailurile primite către o adresă de e-mail specificată, fie pe același server, fie către o altă adresă externă.

Forwarders adrese de email

Setări pentru forwarders

CPanel este o platformă populară de gestionare a conturilor de găzduire web, care oferă o gamă largă de funcționalități pentru utilizatorii săi. Printre aceste funcționalități se numără și posibilitatea de a configura redirectionarea mesajelor email, ceea ce poate fi foarte util în multe situații. În acest articol, vom explora cum să configurăm redirectionarea mesajelor email în cPanel și ce setări sunt disponibile pentru forwarders.

Conectează-te la cPanel

 • Accesează cPanel-ul tău folosind adresa de web hosting și numele de utilizator și parola furnizate de furnizorul tău de servicii de hosting.
 • Navighează la secțiunea „Email”: După ce te-ai conectat, caută și selectează opțiunea „Email” sau „Accounts Email” în cPanel.
  Alege opțiunea „Forwarders”: În secțiunea „Email” vei găsi o opțiune numită „Forwarders” sau „Forwarding”.
 • Clic pe această opțiune pentru a accesa meniul de administrare a forwarder-ului.
 • Adaugă un nou forwarder: În meniul „Forwarders”, vei găsi o opțiune pentru a „Add Forwarder” sau „Create Forwarder”. Clic pe acest buton pentru a adăuga un forwarder nou.
 • Completează detaliile forwarder-ului: În formularul de adăugare a forwarder-ului, vei fi solicitat să completezi următoarele informații:
  Adresa de e-mail pentru care dorești să creezi forwarder-ul.
  Adresa de e-mail către care dorești să redirecționezi mesajele.
 • Opțional, poți alege să salvezi o copie a mesajelor la adresa originală.
 • Salvează forwarder-ul: După ce ai completat toate informațiile necesare, apasă butonul „Add Forwarder” sau „Create Forwarder” pentru a salva configurarea.
 • Verifică forwarder-ul: Asigură-te că forwarder-ul a fost configurat corect. Poți trimite un e-mail de test către adresa de e-mail pentru care ai creat forwarder-ul și să verifici dacă acesta este redirecționat corespunzător către adresa specificată.

email forwarders

add forwarders

Utilizarea eficientă a funcționalității de forwarders

Utilizarea eficientă a funcționalității de forwarders în cPanel poate aduce numeroase beneficii utilizatorilor. Prin configurarea adecvată a redirectionării mesajelor email, utilizatorii pot gestiona mai eficient fluxul de comunicare și pot asigura că mesajele importante sunt primite în timp util. De asemenea, forwarders pot fi utilizate pentru a redirecționa mesajele către mai mulți destinatari sau pentru a crea adrese de email personalizate. Odată ce ați înțeles cum să configurați forwarders în cPanel, puteți începe să utilizați această funcționalitate într-un mod eficient și productiv.

Configurarea redirectionării mesajelor email în cPanel poate fi o modalitate eficientă de a gestiona fluxul de comunicare și de a asigura că mesajele importante sunt primite în timp util. Prin utilizarea funcționalității de forwarders, puteți redirecționa mesajele către mai mulți destinatari sau puteți crea adrese de email personalizate. CPanel oferă o gamă largă de opțiuni de configurare pentru forwarders, permițându-vă să personalizați această funcționalitate în funcție de nevoile dvs. Prin urmare, este important să înțelegeți cum să utilizați eficient această funcționalitate și să explorați toate setările disponibile în cPanel.

Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology