Bine ați venit la Web365.ro
Soluția ta de găzduire web de încredere

Firma Zenith Technology a înfiintata în ianuarie 2009 având ca opbiect de activitatea integrarea si furnizarea de servere pentru centrele de date. Începând cu anul 2011, Zenith Technology, își extinde activitatea oferind și servicii de web hosting.

După 12 ani de activitate furnizăm servicii pentru clienți din 11 țări din Uniunea Europena, majoritatea fiind din Romănia.

La Web365.ro, ne angajăm să oferim servicii de găzduire web fiabile și performante pentru a susține succesul online al afacerii tale. Cu o vastă experiență în industrie și o echipă de experți pasionați de tehnologie, suntem pregătiți să îți oferim soluții personalizate și să îndeplinim toate cerințele tale de găzduire.

De ce să alegi Web365.ro?

Performanță superioară: Înțelegem importanța performanței pentru succesul online. Prin utilizarea ultimelor tehnologii de stocare SSD și a infrastructurii noastre de ultimă generație, oferim viteze de încărcare rapide, timpi de acces redusi și uptime ridicat pentru site-ul tău.

Securitate : Noi tratăm cu maxima seriozitate securitatea datelor tale. Implementăm măsuri avansate de securitate, inclusiv protecție împotriva atacurilor DDoS, firewall-uri puternice și monitorizare 24/7, pentru a-ți asigura că datele tale sunt protejate în mod constant.

Suport tehnic de calitate: Suntem aici pentru a te susține în fiecare etapă a procesului. Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă 24/7 pentru a-ți răspunde la întrebări, a rezolva probleme și a te ghida în obținerea celor mai bune rezultate cu serviciile noastre de găzduire web.

Flexibilitate și scalabilitate: Înțelegem că nevoile tale pot evolua odată cu creșterea afacerii tale. De aceea, oferim planuri de găzduire web flexibile și scalabile, care îți permit să îți ajustezi resursele în funcție de cerințe și să crești fără probleme pe măsură ce afacerea ta se dezvoltă.

Interfață ușor de utilizat: Am investit într-o interfață intuitivă și prietenoasă pentru utilizator, care îți permite să gestionezi ușor serviciile de găzduire web. Poți instala aplicații, să faci backup-uri, să monitorizezi performanța și multe altele cu doar câteva click-uri.

Servicii oferite

Găzduire web Standard, Business si Magazin Online: Oferim pachete de găzduire web potrivite pentru site-uri de orice dimensiue. Aceste pachete sunt accesibile, fiabile și beneficiază de toate caracteristicile esențiale pentru a-ți începe prezența online.

Serviciile noastre de găzduire web site sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, deoarece oferă o gamă largă de caracteristici și funcții pentru a vă ajuta să vă gestionați site-ul dvs. web.

Prețurile pachetelor de găzduire web la prețuri competitive și accesibile. Alege unul dintre planurile de hosting site și bucură-te de performanță de top și cel mai bun serviciu de asistenţă tehnică.

CONTACT

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de web hosting și înregistrare domenii, contactați-ne la adresa de email sau la numărul de telefon afișate.

    Intrarea ALbinari Nr. 5, Sector 2
    București, România 021708
    (40) 727 299 999