Servicii Adiţionale la Abonamentele de Web Hosting

Alege unul dintre planurile de hosting web Standard, Business sau e-Commerce și bucură-te de performanță de top și cel mai bun serviciu de asistenţă tehnica. Resurse hardware garantate, domeniu gratuit, certificat SSL inclus și 2 luni gratuite. Află mai mult despre Servicii Adiţionale la Abonamentele de Web Hosting.

Programul Afiliere Web365

Am lansat noul sistem de afiliere, sistem disponibil tuturor clienţilor Web365. Vezi o prezentare detaliată a acestuia.

Servicii Generare / Instalare Certificate SSL

Cerificatele SSL îmbunătăţesc securitatea web site-ului dumneavoastră prin criptarea informaţie transmisă între acesta şi client, totodată sporind încrederea vizitatorilor. Odată instalate acestea activează lacătul de securizare şi protocolul HTTPS, stabilind conexiuni securizate de la un server web la un browser. Certificatul, SSL este utilizat pentru asigurarea tranzacţiilor cu cărţi de credit, transferul de date şi datele de conectare şi asigură o navigare securizată pe site-uri de social media.

CloudFlare CDN

Web365 a introdus un nou sistem Cloud Flare de protecţie şi accelerare pentru toate conturile de găzduire web. Optiunea este disponibile direct din panoul de administrare cPanel. CloudFlare este un sistem de protecţie şi accelerare a website-ului dumneavoastră oferit gratuit din cPanel. Odată inclus în reţeaua CloudFlare, traficul site-ului este rutat prin nodurile din reţeaua globală. Prin această rutare se efectuează operaţiuni ce duc la o încărcare mai rapidă a website-ului precum şi protecţia acestuia împotriva mai multor tipuri de atacuri.

SiteBuilder Gratuit

Web365 oferă aplicaţia SiteBuilder gratuit pentru toate planurile de găzduire web disponibile în oferta noastră. Site builder-ul conţine zeci de modele pre-definite cu opţiuni nelimitate de personalizare.
Crează site-uri HTML5 uimitoare cu până la 100 de pagini separate, catalogate în secțiuni diferite cu abilitatea de a adăuga imagini și clipuri video. Rata de accesare a internetului utilizând telefonul mobil a crescut ca niciodată! Site-urile „responsive” pentru dispozitive mobile sunt acum o necesitate absolută. Utilizând noul site builder, site-ul dumneavoastră este optimizat şi pentru dispozitive mobile precum tablete, smartphones, iPad şi iPhone.

Softaculous Auto Installer

Softaculous este un auto-installer oferit gratuit de Web365 ce vă permite să instalaţi automat WordPress, Presta Shop, Magento, Joomla şi alte peste 350 de aplicaţii, , numărul acestora fiind în permanentă creştere, aplicaţiile disponibile fiind actualizate continuu. Installer-ul poate fi găsit în panoul de control cPanel sub numele Softaculous, iar utilizarea lui este mai mult decât uşoară.

Servicii Inregistrare Transfer / Domenii

Vă punem la dispoziţie servicii de înregistrare sau transfer domenii, la preţuri avantajoase sau gratuit cu un plan de găzduire web. Introduceţi numele domeniului ce doriţi să îl transferaţi, alegeţi extensia lui şi apăsaţi transfer.
La achiziționarea oricărui pachet de găzduire web pe o perioadă de un an domeniul comandat sau transferat împreună cu pachetul va fi înregistrat respectiv transferat gratuit. Gratuitatea se aplică doar la înregistrare respectiv transfer și doar dacă domeniul are una din următoarele extensii: .ro, .eu, .com, .net, .org.

Servicii Backup Automat Incremental

Serverele destinate stocării backup-urilor sunt servere cu scop definit, special construite pentru această sarcină. Acestea nu rulează alte aplicaţii sau servicii. Recomandăm clienţiilor să păstreze întotdeauna o copie a fişierelor/bazelor de date deţinute. Este posibil ca în unele situații backup-ul să nu ruleze sau să ruleze eronat, prin urmare nu putem garanta existența unui backup dintr-o zi/oră sau validitatea acestuia. Sistemul JetBackup este disponibil tuturor clienţilor Web365 direct din panoul de control cPanel.

SEO Tools Web Hosting

Web365.ro oferă clienţilor săi unelte de optimizare SEO (Search Engine Optimization) menite să ajute în crearea unei prezenţe online puternice. Aplicaţiile vă sunt oferite gratuit pe un timp nedeterminat, astfel beneficiaţi în permanenţă de sfaturile şi optimizările oferite de aceste aplicaţii.
Setul de unelte SEO oferit constă din mai multe aplicaţii, fiecare cu o funcţie bine definită care vă vor ajuta în depistarea problemelor care vă împiedică să obtineţi rezultate mai bune în listarea paginilor dumneavoastră pe Google şi celelalte motoare de căutare majore.
Aplicaţiile SEO vă vor lista site-ul în Google, Bing, Yahoo şi nu numai într-un interval de maxim 24 ore. Dacă site-ul dumneavoastră este deja în motoarele de căutare atunci situaţia acestuia va fi mult mai bună prin actualizarea cu informaţii corect generate. Toate acestea în doar 30 de secunde prin utilizarea acestui set de aplicaţii.