Creăm site web personalizat pentru tine!

Creare site web: Ai nevoie de un bog, site de prezentare sau un magazin online? Contactează-ne!

Site Web Personalizat

Creare site web personalizat sau un magazin online

Web Design

Web Design

Creare site web: suntem aici să te ajutăm! Web365 oferă servicii complete astfel încât prezența ta online sa fie prezentată într-un mod profesionist.

Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a crea o platformă digitală personalizată care să ofere o prezență online unică și adaptată nevoilor tale specifice. Dacă ai un business sau vrei să-ți promovezi serviciile sau produsele în mediul virtual, un web site personalizat îți oferă posibilitatea de a arăta exact ceea ce reprezinti.

Un site web personalizat poate îmbunătăți semnificativ performanțele SEO (optimizarea motoarelor de căutare) ale afacerii tale. Prin optimizarea adecvată a structurii paginilor, tag-urilor Meta și altor elemente esențiale din punct de vedere tehnic, poziționarea ta în rezultatele motorului de căutare va crește considerabil.

Poți personalizat și controla complet conținutul și designul acestuia. Nu vei fi limitat la șabloanele predefinite sau la restricțiile impuse de platformele gratuite. Astfel, vei putea adapta aspectul și funcționalitatea web site-ului exact conform cerințelor tale.

Etape creare site web personalizat

Crearea unui site web personalizat este un proces care implica mai multe etape esentiale. Iata cateva dintre aceste etape:

  • Definirea obiectivelor: Primul pas in crearea unui web site personalizat este stabilirea clară a obiectivelor pe care doresti să le atingi cu acesta. Trebuie să te intrebi ce anume vrei să realizezi prin intermediul web site-ului și cum va ajuta acesta afacerea ta.
  • Planificare si structurare: In aceasta etapa se stabilesc elementele cheie ale web site-ului, precum structura paginilor, navigarea si functionalitatile dorite. Este important sa ai o imagine clara a felului in care vei organiza informatiile si continutul pe pagina.
  • Design si branding: Un alt aspect crucial al crearii unui web site personalizat este design-ul sau aspectul vizual al acestuia. Cu ajutorul unei echipe de designeri profesionisti pot fi create mock-up-uri sau prototipuri pentru a-ti da o idee despre cum va arăta viitorul tău website.
  • Dezvoltare si implementare: Această etapă presupune transpunerea design-ului în realitate prin codificare și dezvoltarea funcționalitatilor dorite. Poate fi nevoie de utilizarea diverselor limbaje de programare precum HTML,CSS,JavaScript etc.
  • Testare si optimizare: Odată ce website-ul tău a fost creat și implementat, trebuie testat înainte de lansarea oficiala.

Testele vor asigura că toate paginile și funcțiile web site-ului funcționează corect.

Google Page Speed

Google Page Speed
Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology