Înregistrare Domeniu

Indiferent dacă aveți nevoie de un serviciu de înregistrare domenii sau de transferul unuia existent, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete.

Oferim o gamă largă de extensii de domenii, inclusiv cele populare, cum ar fi .ro, .com, .net, .org, .ro, și multe altele. Indiferent de natura afacerii dumneavoastră, veți găsi o extensie de domeniu potrivită pentru a vă reprezenta online.

De ce sa alegi serviciile noastre de hosting si înregistrare domeniu ?

Inregistrarea unui domeniu web reprezintă procesul prin care obții dreptul de a utiliza și de a controla un nume unic pe internet. Domeniul este adresa ta online, iar înregistrarea acestuia îți oferă identitate și accesibilitate pe web. Poate fi considerat ca o carte de vizită digitală, care te ajută să-ți promovezi afacerea sau proiectele personale.

Prin înregistrarea unui domeniu web la Web365, vei beneficia de numeroase avantaje. În primul rând, vei avea posibilitatea să-ți personalizezi adresa web după preferințele tale și să o asociezi cu numele brandului tău sau cu termeni relevanți pentru activitatea ta.

De asemenea, prin intermediul Web365 poți beneficia de protecție împotriva fraudei sau furtului identității digitale. Furnizăm măsuri suplimentare de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor tale și a proteja informațiile sensibile ale clienților.

Înregistrarea unui domeniu web este esențială pentru succesul tău online și poate aduce multiple beneficii în dezvoltarea afacerii tale. Alege Web365 pentru a-ți crea identitatea digitală și pentru a profita de expertiza noastră în gestionarea domeniilor web. 

Domeniu gratuit

Oferim posibilitatea de a obține un domeniu gratuit împreună cu serviciile noastre de web hosting. Astfel, vei economisi bani și vei putea începe rapid să-ți construiești prezența online.

Uptime ridicat

Ne asigurăm că site-ul tău este online și accesibil în permanență. Avem infrastructură solidă și utilizăm tehnologii avansate pentru a minimiza timpul de nefuncționare și a oferi uptime maxim.

Spațiu de stocare generos

Oferim suficient spațiu de stocare pentru a-ți găzdui site-ul, fișierele și baza de date. Astfel, vei avea destul spațiu pentru a crește și a adăuga conținut nou.

Lățime de bandă nelimitată

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la traficul site-ului tău. Oferim lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că vei putea gestiona oricâte vizite și transferuri de date.

Suport tehnic de calitate

Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și a oferi asistență în orice problemă legată de găzduirea web. Fie că ai nevoie de ajutor în configurarea unui cont de e-mail sau în instalarea unei platforme CMS, suntem aici pentru a te ajuta.

Instrumente de gestionare a site-ului

Oferim o varietate de instrumente și panouri de control intuitive pentru a-ți gestiona site-ul cu ușurință. Vei avea acces la funcționalități precum gestionarea fișierelor, crearea de baze de date, instalarea de aplicații și multe altele.

domeniu .RO cu doar 45 lei
  • Protecție WHOIS privată: Vom înlocui informațiile personale ale dumneavoastră cu informații de contact anonime în baza de date WHOIS, astfel încât să vă protejăm identitatea și să evităm spam-ul și activitățile nedorite.
  • Blocare transfer neautorizat: Vom activa o blocare de functia de transfer domeniu pentru o mai bună securitate.

Înrebari frecvente referitoare la înregistrarea domeniilor

Toate abonamentele au domeniu gratuit ?

Toate abonamentele de găzduire web incliud si inregistrarea unui domeniu gratuit pentru primul an. Exceptie face abonamentul WEB 5GB.

Care este diferența dintre domeniile înregistrate de persoanle fizice și cele juridice?

Prima diferență este afișarea datelor pe platforma WHOIS.
– Datele afișate pentru dpmeniile înregistrate de persoanele juridice sunt: Societate, Adresă, Oraș, Județ, Țară, Telefon, Fax și adresă de e-mail.

– Informațiile pentru persoanele fizice care dețin un nume de domeniu nu sunt afișate.

Important:

– Dacă intentionați să înregistrați un domeniu pentru a deschide un magazin online vă recomandăm ca înregistrarea să se efectueze pe persoana juridică. Procesatorii de plați electronice (Netopia, EuPlatesc, etc) au aceasta cerință în momentul semnării contractului.

– Întodeauna completați corect datele detinatorului, în mod special la înregistrarea domeniilor pe persoană fizică. Completați cu numele real, adresa completă si cel mai important CNP-ul. Inregistrarea domeniilor pe persoane fizice nu se face decât in baza CNP-ului.

Am greșit numele domeniului. Îl pot schimba după înregistrare?

Odata ce plata a fost efectuată si domeniul înregistrat, numele acestuia nu se mai poate schimba.

Ulterior înregistrarii se poate modifica adresa de email.

Schimparea numelui/prenumelui detinătorului înseamnă „Transfer drept de folosință” si reprezintă o procedură separată.

Contravaloarea taxelor de înregistrare a unui domeniu nu se rambursează.

Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology