Trasfer Domeniu

Indiferent dacă aveți nevoie de un serviciu de înregistrare domenii sau de transferul unuia existent, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete.

Oferim o gamă largă de extensii de domenii, inclusiv cele populare, cum ar fi .ro, .com, .net, .org, .ro, și multe altele. Indiferent de natura afacerii dumneavoastră, veți găsi o extensie de domeniu potrivită pentru a vă reprezenta online.

Transfer domeniu de la alt registrar

Transfer domeniu de la alt registrar la Web365

Bun venit la Web365! Dacă esti in cautarea unui mod simplu si eficient de a efectua transfer domeniu de la alt registrar, ai ajuns unde trebuie. Vom prezenta procesul de transfer domeniu de la alt registrar catre Web365 si toate beneficiile pe care le vei avea daca decizi sa faci acest pas inteligent. Indiferent daca esti nou in lumea web-ului sau deja ai experienta in gestionarea domeniilor, suntem aici pentru tine cu solutii profesioniste și suport dedicat.

Ce este un transfer de domeniu?

Un transfer domeniu de la alt registrar se referă la mutarea unui nume de domeniu de la un registrar la altul. Poți considera acest proces ca fiind o relocare a „adresei” tale web dintr-un loc în altul. De ce ai dori să faci asta? Motivele pot fi diverse, dar cele mai comune includ găsirea unui preț mai bun sau a unei oferte mai avantajoase, obținerea unor servicii suplimentare sau pur și simplu dorința de a consolida toate domeniile pe care le ai sub aceeași umbrelă.

Transferul domeniului tău către Web365 prezintă numeroase beneficii. Noi suntem specializați în gestionarea eficientă și sigură a numelor de domenii, oferindu-ți tot suportul necesar pentru ca procesul să fie cât mai ușor pentru tine. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a te asista în orice problemă legată de transferul și administrarea ulterioară a numelui tău de domeniu.

Cu Web365 vei beneficia nu doar de tarife competitive, ci și de serviciile noastre suplimentare premium. De exemplu, îți punem la dispoziție opțiuni avansate precum protecția WHOIS privat (care îți păstrează confidențialitatea), certificate SSL gratuite pentru securizarea site-ului tău web sau chiar posibilitatea achiziționarii unor extensii noi interesante pentru brand-ul tău.

Cum functioneaza transferul de la alt registrar la Web365

Un dransfer domeniu de la un registrar la altul poate părea complicat și stresant, însă Web365 a făcut acest proces cât se poate de simplu și eficient. Dacă dorești să-ți transferi domeniul către Web365, iată cum funcționează acest proces.

În primul rând, trebuie să ai în vedere că transferul este posibil doar dacă au trecut cel puțin 60 de zile de la înregistrarea sau ultimul transfer al domeniului tău. De asemenea, asigură-te că nu există restricții speciale impuse asupra domeniului sau extensiei acestuia.

Pasul urmator consta in obtinerea codului EPP (Extensible Provisioning Protocol) din partea actualului tau registrar. Acest cod reprezinta o cheie necesara pentru initierea si finalizarea transferulu. La fel ca orice tranzactie online care presupune schimburi de informatii sensibile, este important sa protejezi datele tale personale si sa respecti masurile minime de securitate.

Dupa ce ai obtinut codul EPP, poti trece la pasul urmator – initiatea propriuzisa a cererii de transfer pe site-ul Web365. In momentele acestea va trebui sa introduci detaliile solicitate: numele complet al titularului domeniului, adresa postală și adresa email asociata contului tau Web365 etc. Asigura-te ca completezi toate informatiile corect si cu atentie!

Avantajele transferului de domeniu la Web365

Avantajele transferului de domeniu la Web365 sunt numeroase și benefice pentru oricine dorește să-și gestioneze cu ușurință site-ul. Unul dintre avantaje este prețul competitiv oferit de Web365 pentru serviciile sale de transfer de domenii. Echipa noastră se străduiește întotdeauna să ofere cele mai bune tarife, fără a face rabat de la calitate.

Un alt avantaj pentru transfer domeniu la Web365 este experiența vastă în gestionarea domeniilor și a serviciilor web. Cu ani de experiență în spatele nostru, suntem pregătiți să vă asigurăm o migrație lină și fără probleme a domeniului dumneavoastră către platforma noastră sigură.

La fel de important este suportul tehnic pe care îl oferim clienților noștri. Echipa noastră prietenoasã și competenta este mereu disponibilã pentru a rezolva orice problemã sau nelamurire legată de transferul dumneavoastrã.

În plus, prin transferarea domeniului la Web365 veți avea acces la toate instrumentele necesare pentru administrarea eficientã a site-ului dumneavoastrā. Panoul nostru intuitiv vǎ permite sǎ administrați facil setǎrile DNS, adresa IP si multe alte opțiuni esentiale in management-ul unui website.

Cu aceste avantaje ale transferului de domeniu la Web365, suntem convinși că veți fi mulțumiți de alegerea făcută. Noi ne-am asumat angajamentul de a oferi servicii de calitate și de a ne asigura că site-ul dumneavoastră este disponibil și funcționează întotdeauna la parametri optimi. Contactați-ne astăzi pentru a începe procesul de transfer al domeniului dumneavoastră!

Servicii suplimentare oferite de Web365

Web365 oferă o serie de servicii suplimentare pentru clienții care aleg să facă transfer domeniu la noi. Unul dintre aceste servicii este protecția datelor personale, prin care ne asigurăm că informațiile tale sensibile nu sunt accesate sau utilizate în mod necorespunzător.

De asemenea, vei beneficia și de suport tehnic dedicat, având posibilitatea să apelezi la echipa noastră specializată în orice moment ai nevoie de ajutor sau sfaturi legate de domeniul tău.

Pe lângă aceste aspecte esențiale, Web365 îți pune la dispoziție un panou de control intuitiv și ușor de folosit, unde poți gestiona toate setările și opțiunile legate de domeniul tău transferat.

În plus, te vom ține mereu la curent cu actualizările privind starea transferului domeniului tău. Vei primi notificări periodice despre procesul în desfășurare și vei fi informat atunci când acesta va fi finalizat cu succes.

Decizia ta de a face transferul domeniului către Web365 este una inteligentă și sigură. Noi suntem pregatiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru gestionarea eficienta a domeniilor tale. Contactează-ne astazi si hai sa incepem acest proces simplu dar important!

domeniu .RO cu doar 45 lei
  • Protecție WHOIS privată: Vom înlocui informațiile personale ale dumneavoastră cu informații de contact anonime în baza de date WHOIS, astfel încât să vă protejăm identitatea și să evităm spam-ul și activitățile nedorite.
  • Blocare transfer neautorizat: Vom activa o blocare de functia de transfer domeniu pentru o mai bună securitate.

Întrebari frecvente referitoare la transfer domeniu

Am un domeniu .RO. Cum obțin cheia de transfer la alt registrar?

Daca dețineti un domeniu .RO puteți obtine cheia de transfer la alt registrar direct de la RoTLD sau de la partenerul prin care ați înregistrat domeniul.
La RoTLD selectati optiunea Domenii.RO -> Administrare Online. După autentivicare, selectați opțiunile Chei de autorizare -> Transfer la alt registrar. În situatia în care nu vă amintiți parola aveți posibilitatea de resetare.

Se poate schimba numele unui domeniu după înregistrare?

Numele unui domeniu care a foast înregistrat NU mai poate fi schimbat chiar dacă ați constatat eroarea la un minut dupa înregistrare.
Din această cauză verificați numele acestuia înainre de înregistrare.

Firma prin care am înregistrat domeniul nu-mi furnizează cheia de transfer. Ce pot face?

Înainte de a înregistra un domeniu asigurați-va că firma prin care doriți sa efectuați comanda este partener RoTLD. Web365.ro este autorizat de catre RoTLD să înregistreze si să transfere domenii .RO încă din 2009.
Furnizarea acestui cod de către un partener RoTLD este o obligație nu opțiune conform regulilor Registrului Național al Domeniului .RO (ROTLD).

Firma de web design care a dezoltat site-ul web a înregistrat domeniul pe numele său. Ce pot face?

Este o practică des întâlnita la dezvoltatorii de site-uri web. De aceea vă recomandăm să înregistrați dvs. domeniul. Procesul este simplu si nu dureaza decât câteva minute și aveți garanția că dețineți controlul asupra acestuia. Site-ul îl puteți schimba, numele de domeniu nu.
Altfel, singura soluție este să găsiți o modalitate amiabilă de a transfera dreptul de utilizare a domeniului. Această procedură nu este complicată si se poate face online pe site-ul RoTLD.
Din punct de vedere legal, dreptul de a utiliza numele de domeniu este persoana/firma a căui date sunt înregistrate la Registrului Național al Domeniului .RO (ROTLD).

Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology