Înregistrare Domenii

domeniu .RO cu doar 45 lei

Indiferent dacă aveți nevoie de un serviciu de înregistrare domenii sau de transferul unuia existent, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete.

 • Varietate extinsă de extensii de domenii: Oferim o gamă largă de extensii dehttps://kubichost.com/gazduire-web/ domenii, inclusiv cele populare, cum ar fi .ro, .com, .net, .org, .ro, și multe altele. Indiferent de natura afacerii dumneavoastră, veți găsi o extensie de domeniu potrivită pentru a vă reprezenta online.
 • Înregistrare simplă și rapidă: Procesul de înregistrare domenii este simplu și rapid. Prin intermediul platformei noastre, puteți căuta disponibilitatea domeniului dorit și puteți finaliza înregistrarea în doar câțiva pași simpli.
 • Gestionare ușoară a domeniului: Odată ce înregistrați un domeniu la noi, vă punem la dispoziție un panou de control intuitiv și ușor de utilizat pentru a gestiona și administra domeniul dumneavoastră. Puteți modifica informațiile WHOIS, seta serverele NS și modicaza zona DNS
 • Suport tehnic dedicat: Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă 24/7 pentru a vă asista în orice întrebări sau solicitări legate de procesul de înregistrare domenii.

Indiferent dacă aveți nevoie de un serviciu de inregistrare domenii sau de transferul unuia existent, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete de înregistrare a domeniilor, garantându-vă un serviciu complet.

Transfer domenii

Pentru clienții care doresc să-și mute domeniile existente la noi, oferim servicii de transfer domenii. Avantajele transferului sunt:

 • Suport în procesul de transfer: Echipa noastră de suport tehnic vă va asista pe tot parcursul procesului de transfer, pentru a vă asigura că totul se desfășoară fără probleme și că domeniul dumneavoastră este transferat cu succes la firma noastră.
 • Păstrarea datelor: Vom păstra toate datele și setările existente ale domeniului dumneavoastră în timpul transferului, astfel încât să nu pierdeți nicio informație.
 • Actualizări simplificate: După transfer, puteți gestiona actualizările domeniului dumneavoastră direct prin panoul nostru de control, fără a fi nevoie să interacționați cu mai mulți furnizori.

Servicii de Protecție a Domeniilor

Suntem conștienți de importanța securității domeniului dumneavoastră. De aceea, oferim servicii de protecție a domeniilor pentru a vă păstra informațiile și site-ul în siguranță. Avantajele sunt:

 • Protecție WHOIS privată: Vom înlocui informațiile personale ale dumneavoastră cu informații de contact anonime în baza de date WHOIS, astfel încât să vă protejăm identitatea și să evităm spam-ul și activitățile nedorite.
 • Blocare transfer neautorizat: Vom activa o blocare de functia de transfer domeniu pentru o mai bună securitate.

De ce sa alegi serviciile noastre de hosting si înregistrare domenii ?

Domeniu gratuit: Oferim posibilitatea de a obține un domeniu gratuit împreună cu serviciile noastre de web hosting. Astfel, vei economisi bani și vei putea începe rapid să-ți construiești prezența online.

Uptime ridicat: Ne asigurăm că site-ul tău este online și accesibil în permanență. Avem infrastructură solidă și utilizăm tehnologii avansate pentru a minimiza timpul de nefuncționare și a oferi uptime maxim.

Spațiu de stocare generos: Oferim suficient spațiu de stocare pentru a-ți găzdui site-ul, fișierele și baza de date. Astfel, vei avea destul spațiu pentru a crește și a adăuga conținut nou.

Lățime de bandă nelimitată: Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la traficul site-ului tău. Oferim lățime de bandă nelimitată, ceea ce înseamnă că vei putea gestiona oricâte vizite și transferuri de date.

Suport tehnic de calitate: Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și a oferi asistență în orice problemă legată de găzduirea web. Fie că ai nevoie de ajutor în configurarea unui cont de e-mail sau în instalarea unei platforme CMS, suntem aici pentru a te ajuta.

Instrumente de gestionare a site-ului: Oferim o varietate de instrumente și panouri de control intuitive pentru a-ți gestiona site-ul cu ușurință. Vei avea acces la funcționalități precum gestionarea fișierelor, crearea de baze de date, instalarea de aplicații și multe altele.

Securitate: Ne luăm în serios securitatea site-urilor noastre. Implementăm măsuri de securitate avansate pentru a proteja site-ul tău împotriva amenințărilor cibernetice și a atacurilor.

Actualizări și backup-uri automate: Pentru a te asigura că site-ul tău este mereu în pas cu cele mai recente versiuni ale software-ului, oferim actualizări automate. De asemenea, facem backup-uri regulare pentru a-ți proteja datele și pentru a putea reveni la o versiune anterioară în caz de nevoie.

Pentru asistență tehnică înregistrare / transfer domenii click aici.

Indiferent de extensia aleasă .ro, .eu, .com, .net, .org puteți fi sigur că în câteva minute de la confirmarea plății domeniul comandat va fi activat și înregistrat. Înregistrare-domenii prin KubicHost.com

CONTACT

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de web hosting și înregistrare domenii, contactați-ne la adresa de email sau la numărul de telefon afișate.

  Intrarea ALbinari Nr. 5, Sector 2
  București, România 021708
  (40) 727 299 999