Adăugare adrese de email în cPanel

Adăugarea de adrese de email în cPanel: este un proces esențial pentru orice utilizator care deține un site web. Prin adăugarea acestor adrese, veți putea să vă gestionați eficient corespondența electronică și să comunicați mai ușor cu clienții sau colaboratorii. În acest ghid practic, vă vom oferi pașii necesari pentru a adăuga adrese de email în cPanel.

Cum să adăugăm adrese de email în cPanel: Ghid Practic

Pasul 1: Accesați cPanel

Primul pas în adăugarea adreselor de email este să accesați cPanel-ul site-ului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, introduceți adresa dumneavoastră de website în bara de adrese a browser-ului și adăugați „/cpanel” la sfârșitul adresei. Apoi, introduceți numele de utilizator și parola pentru a vă autentifica în contul dumneavoastră cPanel.

autentificare cpanel

Pasul 2: Accesați secțiunea „Email Accounts”

După ce v-ați autentificat în contul cPanel, căutați și accesați secțiunea „Email Accounts”. Această secțiune vă va permite să gestionați toate adresele de email asociate site-ului dumneavoastră.

adrese de email

Pasul 3: Adăugați o nouă adresă de email

În secțiunea „Email Accounts”, veți găsi opțiunea „Create”. Dați clic pe această opțiune pentru a adăuga o nouă adresă de email. Veți fi ghidați prin câțiva pași, unde veți completa informațiile necesare, cum ar fi numele adresei de email și parola asociată.

adaugare adrese de email

Pasul 4: Configurați setările opționale

După ce ați creat adresa de email, aveți opțiunea de a configura setările opționale. Acestea includ dimensiunea maximă a cutiei de email, setarea unui răspuns automat sau adăugarea adresei de email într-un program de email.

Pasul 5: Finalizați procesul

După ce ați completat toate informațiile necesare și ați configurat setările opționale, dați clic pe butonul „Create” sau „Save” pentru a finaliza procesul de adăugare a adresei de email în cPanel. Acum veți putea accesa adresa de email prin intermediul unui program de email sau prin intermediul webmail-ului cPanel.

Adăugarea adreselor de email în cPanel este un proces simplu și esențial pentru a vă gestiona eficient corespondența electronică. Prin urmarea acestui ghid practic, veți putea adăuga cu ușurință adrese de email și veți putea comunica mai eficient cu clienții sau colaboratorii dumneavoastră. Asigurați-vă că vă actualizați în mod regulat adresele de email și că gestionați corespondența electronică într-un mod organizat și eficient.

Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology