Cum să te păcălești cu un webdesigner de pe site-uri de anunțuri

Cum să te păcălești cu un webdesigner de pe site-uri de anunțuri

Din ce în ce mai mulți oameni își doresc să aibă propriul lor website și să își dezvolte afacerea online. Cu toate acestea, în căutarea unui webdesigner potrivit, putem cădea în capcana unor persoane care promit multe, dar livrează puțin. Iată cum poți să te păcălești cu un webdesigner de pe site-uri de anunțuri și cum să eviți astfel de situații neplăcute.

Webdesigner cu prețuri irezistibile

Unul dintre cele mai comune moduri în care un webdesigner de pe site-uri de anunțuri te poate păcăli este prin oferirea unor prețuri incredibil de mici pentru serviciile sale. Desigur, acest lucru pare tentant, dar de multe ori se dovedește a fi o capcană. Acești „specialiști” în webdesign promit să îți creeze un site de înaltă calitate la un preț de nimic, dar în realitate rezultatul final poate fi departe de așteptările tale. Site-ul poate avea o structură neclară, designul poate fi învechit și neatractiv, iar funcționalitățile pot fi limitate sau chiar inexistente. Deci, fii atent la prețurile prea bune pentru a fi adevărate și nu te lăsa atras în această capcană.

Portofolii impresionante, dar false

Un alt mod în care un webdesigner de pe site-uri de anunțuri te poate păcăli este prin prezentarea unui portofoliu impresionant, dar fals. Acești „experți” în webdesign pot folosi imagini preluate de pe internet și le pot aduce ca fiind propriile lor creații. Este important să fii atent la acest aspect și să verifici autenticitatea portofoliului prezentat. Poți cere referințe de la clienți anteriori sau poți căuta site-urile respective pe internet pentru a vedea dacă sunt reale. Nu te lăsa înșelat de aspectul impresionant al unui portofoliu, ci asigură-te că webdesignerul a avut într-adevăr experiența și abilitățile necesare pentru a crea site-uri de calitate.

Promisiuni mari, dar livrare slabă

Un alt aspect de care trebuie să fii conștient atunci când lucrezi cu un webdesigner de pe site-uri de anunțuri sunt promisiunile mari, dar livrarea slabă. Acești „profesioniști” în webdesign pot să îți promită că îți vor crea un site uimitor, cu toate funcționalitățile pe care ți le dorești, dar în realitate rezultatul final poate fi dezamăgitor. Pot apărea întârzieri în livrarea proiectului, comunicarea poate fi deficitară, iar rezultatul final poate fi departe de așteptările tale. De aceea, este important să stabilești clar toate detaliile proiectului înainte de a începe colaborarea și să fii atent la semnele de avertizare care pot indica o livrare slabă.

În concluzie, atunci când cauți un webdesigner pe site-uri de anunțuri, este important să fii atent la semnele care pot indica o posibilă păcăleală. Nu te lăsa atras de prețurile irezistibile, portofoliile impresionante sau promisiunile mari, ci asigură-te că faci o cercetare amănunțită și verifici autenticitatea și calitatea serviciilor oferite. În acest fel, vei evita să te păcălești cu un webdesigner și vei avea parte de un site de calitate, care să îți reprezinte afacerea în mod profesional.

În final, fără domeniu, fără site

O practică comună a acestor webdesigneri este înregistrarea domeniului pe numele/firma proprie nu a clientului. Este o modalitate de a ține „legat” clientul. Recomandarea noastră este de a înregistra domeniul înainte de a căuta o firmă de webdesign. Astfel aveti garanția că sunteți deținatorul legal al domeniului. Altfel lucrurile se complică. Un website îl puteti reface cu o alta firmă, numele de domeniu este unic.

Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology