Resetare parolă WordPress cu phpMyAdmin

Resetare parolă WordPress

Resetare parolă WordPress cu phpMyAdmin pentru contul de administrator al unui site WordPress poate fi necesară în diverse situații, cum ar fi uitarea parolei sau compromiterea contului. PhpMyAdmin este o unealtă puternică care permite accesul la baza de date a site-ului WordPress și poate fi utilizată pentru a reseta parola. În acest ghid pas cu pas, vom explora cum să resetăm parola WordPress în phpMyAdmin.

Pasul 1: Accesează phpMyAdmin

Primul pas pentru a reseta parola WordPress este să accesezi phpMyAdmin. Poți face acest lucru prin deschiderea panoului de control Web365.ro (cPanel) al contului tău și căutând opțiunea phpMyAdmin. phpMyAdmin

Pasul 2: Selectează baza de date WordPress

După ce ai accesat phpMyAdmin, trebuie să selectezi baza de date a site-ului WordPress din lista de baze de date disponibile. Această listă se găsește în partea stângă a interfeței phpMyAdmin.

Pasul 3: Accesează tabela „wp_users”

Odată ce ai selectat baza de date WordPress, trebuie să găsești tabela „wp_users” în lista de tabele disponibile. Această tabelă conține informațiile despre utilizatorii site-ului WordPress.

Pasul 4: Editează înregistrarea utilizatorului

După ce ai găsit tabela „wp_users”, trebuie să cauți înregistrarea utilizatorului pentru care dorești să resetezi parola. Caută în coloana „user_login” utilizatorul corespunzător și apasă pe butonul „Edit” sau „Modifică” pentru a edita înregistrarea. phpmyadmin

Pasul 5: Resetarea parolei

În fereastra de editare a înregistrării utilizatorului, caută câmpul „user_pass” și selectează funcția „MD5” din meniul dropdown al coloanei „Function”. În câmpul „Value”, introdu noua parolă pe care dorești să o setezi pentru utilizator.

Pasul 6: Salvează modificările

După ce ai introdus noua parolă, apasă butonul „Go” sau „Execută” pentru a salva modificările. Parola utilizatorului va fi acum resetată în baza de date. Resetarea parolei WordPress în phpMyAdmin poate fi o modalitate eficientă de a recupera accesul la contul de administrator al unui site WordPress. Este important să fii atent în timpul acestui proces și să te asiguri că introduci corect noua parolă. De asemenea, este recomandat să schimbi parola din panoul de administrare WordPress după ce ai resetat-o în phpMyAdmin, pentru a asigura securitatea contului tău.
Zenith Technology Registru Com./An: J40/2160/2009 – CUI: RO25139960
Tel. 0727 299 999
Plati online securizate
© Copyright 2009 – 2023 | Zenith Technology