WP Toolkit

WP Toolkit este o extensie cPanel care este utilizată pentru a gestiona site-urile WordPress de pe un server cPanel. Oferă o interfață simplă și intuitivă pentru a instala, actualiza și gestiona site-urile WordPress și pentru a efectua sarcini de administrare a site-ului precum backup-uri, restaurări și verificarea securității.

Cu ajutorul acestui modul, utilizatorii pot instala noi site-uri WordPress, pot actualiza site-urile existente la cele mai recente versiuni și pot gestiona plugin-urile și temele instalate. În plus, poate ajuta la optimizarea performanței site-ului și la protejarea site-ului împotriva vulnerabilităților de securitate.

În general, WP Toolkit este un instrument util pentru oricine găzduiește site-uri WordPress pe un server cPanel și poate ajuta la economisirea timpului și efortului necesare pentru a gestiona aceste site-uri.

Optiuni WP Toolkit

Optiuni WP Toolkit

Opțiuni WP ToolKit

WP Toolkit este o extensie cPanel care oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a gestiona site-urile WordPress. Acestea includ:

  1. Instalare rapidă a WordPress: Permite utilizatorilor să instaleze rapid și ușor site-uri WordPress pe serverul lor cPanel.
  2. Actualizări automate: Poate fi configurat să actualizeze automat site-urile WordPress la cele mai recente versiuni, ceea ce poate ajuta la menținerea site-urilor actualizate și protejate împotriva vulnerabilităților de securitate.
  3. Backup-uri automate: Poate crea backup-uri automate ale site-urilor WordPress și poate fi configurat să păstreze backup-urile pentru un anumit număr de zile.
  4. Restaurare ușoară a backup-urilor: Permite utilizatorilor să restaureze site-urile WordPress la o versiune anterioară din backup-urile create anterior.
  5. Gestionarea temelor și plugin-urilor: Permite utilizatorilor să gestioneze temele și plugin-urile instalate pe site-urile lor WordPress, inclusiv instalarea și dezinstalarea acestora.
  6. Verificare securitate: Poate scana site-urile WordPress în căutarea vulnerabilităților de securitate și poate oferi recomandări pentru a le remedia.
  7. Optimizare performanță: Poate ajuta la optimizarea performanței site-urilor WordPress prin eliminarea fișierelor inutile, optimizarea bazelor de date și altele.

Oferă o gamă largă de opțiuni pentru a gestiona site-urile WordPress pe un server cPanel, ceea ce poate ajuta la economisirea timpului și efortului necesare pentru a le gestiona manual.

Consultați oferta noastra de gazduire web Standard, Business si e-Commerce