Modalităţi de Plată

Web365.ro îţi oferă multiple posibilităţi de a achita serviciile sau facturile restante, plata online prin transfer sau card bancar şi PayPal.

Web365.ro (Zenithe Technology) vă oferă multiple modalităţi de plată a facturilor restante, fie utilizând sistemele de plăţi online cu card bancar sau PayPal, prin transfer bancar sau offline prin ordin de plată direct la sediul oricarei agentii Raiffeisen Bank.

Plăţi Online

Plăţile efectuate online utilizând PayPal sau un card bancar precum VISA, VISA Electron, Mastercard sau Maestro sunt procesate instant şi nu necesită confirmarea de plată din partea dumneavoastră. Avantajul utilizării acestor metode este procesarea instantă a comenzilor dumneavoastră.

Plăţi Offline

Pentru a achita facturile prin ordin de plată, aveţi nevoie de următoarele date bancare:

Zenith Technology

CIF: RO 25139960
Banca: Raiffeisen Bank
IBAN(RON): RO32RZBR0000060017547214
IBAN(EUR): RO82RZBR0000060017585502
IBAN(USD): RO98RZBR0000060017585505

Pentru procesarea rapidă a plăţilor prin transfer bancar direct la o sucursală, este necesar să ne confirmaţi plata trimiţând o copie a chitanţei la adresa de e-mail contact@web365.ro, urmând ca serviciile comandate de dumneavoastră să fie activate în cel mai scurt timp posibil.

Modalităţi de Plată Web Hosting SSD.

Începand de la pagini de prezentare pană la magazine online, întotdeauna avem soluţia de web hosting potrivită. Utilizăm tehnologii avansate pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate garantată de 99.99%. Oferim servicii complementare de înregistrare de domenii sau certificate SSL. Întotdeauna avem soluţia, indiferent de cerinţele dumneavoastră. Afla mai mult despre modalităţi de plată.

Cisteste mai mult despte modalităţi de plată

Satisfacţie 100%

Daca nu eşti satisfăcut 100% de serviicile noastre îţi returnăm contravaloarea abonamentului plătit. Ai 30 de zile de testare, timp în care te poţi decide dacă eşti mulţumit de serviciile noastre. Testează abonamentele de web hosting fără niciun risc.

modalităţi de plată

Migrare Site Gratuită

Iţi oferim gratuit serviciul de transfer al site-urilor dumneavoastră de la alţi furnizori la Web365. Apelaţi la tehnicienii nostrii şi vom transfera toate fişierele, bazele de date şi mesajele de email de la actualul furnizor la Web365. Nu ezitaţi să ne contactaţi.

servere hosting web ultrarapide

Servicii Ultrarapide

Soluţii profesionale de web hosting bazate pe servere performante cu sistemul de operare CloudLinux, cPanel – WHM şi web server Litespeed. Toate abonamentele de gazduire web shared şi reseller hosting beneficiază de aceste facilităţi, inclusiv de backup zilnic gratuit.

Multiple modalităţi de plată

Asistenţă Tehnică

Pentru orice problemă pe care o întampini, personalul Web365 îţi stă la dispoziţie pe email sau telefonic 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Dacă ai întrebări cu privirea la serviciile noastre, înregistrarea domeniilor sau întampini dificultăti în instalarea aplicaţiilor web, nu ezita sa ne contactezi.

gratuit backup zilnic

Gratuit Backup Zilnic

Toate variantele de abonamente de web hosting SSD beneficiează de backup zilnic. Asigurăm un istoric de 15 zile. Copiile de siguranţă sunt realizate utilizand software specializat de backup destinat centrelor de date. Clientul are acces prin interfaţa de administrare a contului cPanel la istoricul sesiunilor de backup.

servere cloudlinux litespeed

CloudLinux + Litespeed

Cel mai avansat sistem de operare destinat firmelor web hosting. Web365.ro utilizează CloudLinux OS şi Litespeed Web Server pentru toate serverele de hosting SSD. Alege cea mai completă şi stabilă platformă de hosting site, bazată pe un sistem de operare unic integrat cu un performant web server. Consulta sectiunea modalităţi de plată.