Detalii Abonamente Hosting SSD

Alege unul dintre planurile de hosting web Standard, Business sau e-Commerce și bucură-te de performanță de top și cel mai bun serviciu de asistenţă tehnica. Resurse hardware garantate, domeniu gratuit, certificat SSL inclus și 2 luni gratuite. Află mai mult despre Detalii Hosting Web.

Abonamente Standard Business e-Commerce

Domenii Găzduite

Nelimitat Nelimitat Nelimitat

Spaţiu Alocat

Abonamente
2GB, 4GB, 8GB, 16GB
Abonamente
20GB, 30GB, 40GB, 50GB
Abonamente
60GB, 80GB, 100GB, 120GB

IP Dedicat

IPv6 IPv4 & IPv6 IPv4 & IPv6

Panou Control cPanel

Panou de administrare cPanel Panou de administrare cPanel Panou de administrare cPanel

Gratuit Backup Zilnic

Backup zilnic Gratuit Backup zilnic Gratuit Backup zilnic Gratuit

Gratuit SSL

Gratuit cerificat SSL Gratuit cerificat SSL Gratuit cerificat SSL

Caracteristici Abonamente

COMANDĂ COMANDĂ COMANDĂ

Trafic Necontorizat

Trafic Necontorizat Trafic Necontorizat Trafic Necontorizat

Adrese Email

Nelimitat Nelimitat Nelimitat

Baze de Date

Nelimitat Nelimitat Nelimitat

Asistenţă Tehnică 24 X 7

99.9%
Garantat prin SLA
99.9%
Garantat prin SLA
99.9%
Garantat prin SLA

Monitorizare

24/7 24/7 24/7

Protecţie DDos

Protecţie DDos Protecţie DDos Protecţie DDos

Gratuit Softaculous +350 Aplicaţii

Gratuit Softaculous +350 Aplicaţii Gratuit Softaculous +350 Aplicaţii Gratuit Softaculous +350 Aplicaţii

Gratuit SiteBuilder

Gratuit SiteBuilder Gratuit SiteBuilder Gratuit SiteBuilder

Gratuit CloudFlare

Gratuit CloudFlare0 Gratuit CloudFlare0 Gratuit CloudFlare0

Gratuit Antivirus ImunifyAV360

Gratuit Antivirus ImunifyAV360 Gratuit Antivirus ImunifyAV360 Gratuit Antivirus ImunifyAV360

Gratuit SpamAssassin

Gratuit SpamAssassin Gratuit SpamAssassin Gratuit SpamAssassin

Adrese Email

Nelimitat Nelimitat Nelimitat

Gratuit SEO Tools

Gratuit unelte SEO Gratuit unelte SEO Gratuit unelte SEO

Specificaţii Servere

COMANDĂ COMANDĂ COMANDĂ

Dual Processor

X16 / X32 CPU X16 / X32 CPU X16 / X32 CPU

Memorie RAM

96GB / 128GB 96GB / 128GB 96GB / 128GB

Unitati HDD

SSD Raid 5 / 10 SSD Raid 5 / 10 SSD Raid 5 / 10

OS Server

CloudLinux CloudLinux CloudLinux

Panou Administrare

cPanel cPanel cPanel

Server Web

Litespeed Litespeed Litespeed

Multi PHP

5.4 ↔ 7.4 5.4 ↔ 7.4 5.4 ↔ 7.4

SQL Server

MariaDB 10X MariaDB 10X MariaDB 10X

Detalii Hosting Web site cu domeniu .RO gratuit

Firma noastră utilizează pentru toate serviciile de găzduire web site soluţii tehnice bazate pe storage SSD din seria Enterprise. Viteza de transfer de 500 Mbps şi un timp de acces de 0,015 ms vor face ca site-urile dumneavoastră sa aibă un timp foarte mic de încărcare. Motoarele de căutare Google, Bing sau Yahoo vor acorda site-ului dumneavoastră un punctaj SEO superior.

detalii hosting web

Înregistrare Domenii

Toate abonamentele de găzduire web site includ înregistrarea gratuită a unui domeniu web la alegerea clientului. Domeniul se înregistraza pe numele clientului pentru o perioadă de 12 luni. Începând cu al doilea an de abonament costul de reînnoire al domeniului se va achita separat.

hosting web shared

Detalii Găzduire Web Shared

Viteză, flexibilitate, securitate şi stabilitate garantată. Acestea sunt caracteristici care ne recomandă pentru un serviciu performant de hosting web site. Indiferent de nevoile afacerii tale, serviciile noastre de găzduire web îţi oferă garanţia pentru ca afacerea ta să prospere.

transfer site gratuit

Migrare Site Gratuită

Iţi oferim gratuit serviciul de transfer al site-urilor dumneavoastră de la alţi furnizori la Web365. Apelaţi la tehnicienii nostrii şi vom transfera toate fişierele, bazele de date şi mesajele de email de la actualul furnizor la Web365. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi.

servere hosting web performante

Servicii Ultrarapide

Soluţii profesionale de web hosting bazate pe servere performante cu sistemul de operare CloudLinux, cPanel – WHM şi web server-ul Litespeed. Toate abonamentele shared şi reseller hosting beneficiază de aceste facilităţi, inclusiv de backup zilnic gratuit.

gratuit backup zilnic

Gratuit Backup Zilnic

Toate variantele de abonamente de găzduire web SSD beneficiează de backup zilnic JetBackup. Asigurăm un istoric de 15 zile. Copiile de siguranţă sunt realizate utilizand software specializat de backup destinat centrelor de date. Clientul are acces prin interfaţa de administrare a contului cPanel la istoricul sesiunilor de backup.

asistenta tehnica gazduire web

Asistenţă Tehnică

Pentru orice problemă pe care o întampini, personalul Web365 îţi stă la dispoziţie pe email sau telefonic 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Dacă ai întrebări cu privirea la detalii abonamente găzduire web SSD, înregistrarea domeniilor sau întampini dificultăti în instalarea aplicaţiilor web, nu ezita sa ne contactezi.

Serviciile Noastre

Firma noastră utilizează pentru toate serviciile de găzduire web site soluţii tehnice bazate pe storage SSD din seria Enterprise. Viteza de transfer de 500 Mbps şi un timp de acces de 0,015 ms vor face ca site-urile dumneavoastră sa aibă un timp foarte mic de încărcare. Motoarele de căutare Google, Bing sau Yahoo vor acorda site-ului dumneavoastră un punctaj SEO superior.

Domeniu .RO Gratuit si Adresă IPv4 / IPv6 Dedicată

Orice aveţi nevoie pentru web site-ul dumneavoastră – adrese email, conturi FTP şi baze de date, toate incluse în abonamentele Web365. Performanţele serviciilor de găzduire web cresc cu pana la 300% utilizând storage-ul SSD în RAID 5 sau 10. Cu noi aveţi garanţia că serviciile sunt mereu funcţionale iar site-ul dumneavoastră este online de oriunde în lume. Cu serverele noastre performante veţi fi permanent online.

Softaculous +350 de Aplicaţii

Aplicaţia preferată doar la un click distanţă. Softaculous va pune la dispoziţie peste 350 de aplicaţii disponibile în panoul de administrare cPanel. Printre acestea se numară: WordPress, Prestashop, Joomla, Magento, Drupal, Moodle, PHBB, MediaWiki, b2evolution, OSCommerce, etc.

Detalii Hosting Web SSD

Zenith Technology, operatorul serviciilor de găzduire Web365.ro, vă oferă soluţii de hosting web profesionale şi stabile. Serverele noastre sunt rapide şi puternice, având o arhitectura 16, 20 sau 40 Core, 128GB RAM cu 8 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 şi sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate în cel mai modern data center din România situat în Bucureşti, garantând astfel un timp de acces optim şi o încărcare rapidă a site-ului dumneavoastră, indiferent de mărimea paginilor web.

Uptime garantat de 99,9% pentru toate serviciile oferite.