Email Disk Usage

Email Disk Usage este o caracteristică a panoului de control cPanel care permite utilizatorilor să monitorizeze spațiul de stocare utilizat de conturile lor de e-mail. Cu această caracteristică, utilizatorii pot vedea cât spațiu de stocare este utilizat de fiecare adresă de e-mail individuală și pot șterge mesajele vechi sau inutile pentru a elibera spațiu.

Această caracteristică este utilă în special pentru utilizatorii care gestionează mai multe conturi de e-mail sau pentru utilizatorii care au un spațiu de stocare limitat pe serverul lor. Monitorizarea spațiului de stocare utilizat de conturile de e-mail poate ajuta utilizatorii să mențină performanța serverului și să evite depășirea limitei de spațiu de stocare.

În panoul de control cPanel, utilizatorii pot accesa caracteristica Email Disk Usage din secțiunea „Email” sau „Accounts”. Aici, utilizatorii pot vedea un rezumat al spațiului de stocare utilizat de fiecare adresă de e-mail și pot accesa opțiuni suplimentare pentru a șterge mesajele inutile sau pentru a gestiona spațiul de stocare utilizat de conturile lor de e-mail.

Operatii Email Disk Usage

În panoul de control cPanel, există câteva operațiuni pe care utilizatorii le pot efectua cu caracteristica Email Disk Usage. Acestea includ:

  1. Vizualizarea spațiului de stocare utilizat de conturile de e-mail: utilizatorii pot vedea cât spațiu de stocare este utilizat de fiecare cont de e-mail individual și de toate conturile de e-mail în total. Această informație este afișată într-un grafic sau într-un tabel.
  2. Ștergerea mesajelor inutile: utilizatorii pot șterge mesajele vechi sau inutile pentru a elibera spațiu de stocare pe serverul lor. Utilizatorii pot accesa opțiuni suplimentare pentru a filtra mesajele după diferite criterii, cum ar fi data sau dimensiunea mesajului.
  3. Setarea limitelor de spațiu de stocare pentru conturile de e-mail: utilizatorii pot seta limite de spațiu de stocare pentru fiecare cont de e-mail individual, astfel încât să poată controla cât spațiu de stocare poate fi utilizat de fiecare cont. Aceasta poate fi utilă în special pentru utilizatorii care au un spațiu de stocare limitat pe serverul lor.
  4. Exportarea datelor despre utilizarea spațiului de stocare: utilizatorii pot exporta date despre utilizarea spațiului de stocare pentru conturile de e-mail, astfel încât să poată analiza aceste date în afara panoului de control cPanel.
  5. Gestionarea conturilor de e-mail: utilizatorii pot adăuga, șterge sau modifica conturile de e-mail din panoul de control cPanel și pot gestiona spațiul de stocare utilizat de fiecare cont de e-mail individual.

Consultă oferta noastră de servicii de gazduire web.

Email Disk Usage cPanel

Email Disk Usage cPanel