CloudLinux

CloudLinux este un sistem de operare special conceput pentru firmele din industria de web hosting. Tehnologia CloudLinux se bazează pe module de kernel care au sarcina de a izola și restricționa resursele fiecărui cont in parte, astfel împiedicând suprasolicitarea serverelor în cazul atacurilor ce survin asupra site-urilor găzduite.

CloudLinux bazează pe tehnologia LVE (Lightweight Virtual Environment) care își are la rândul ei originile în metoda de virtualizare bazată pe containere. Aceasta permite setarea de limite individuale pe conturi diferite aflate pe același server. CloudLinux permite companiei de găzduire web sau proprietarului de server să controleze procentul de utilizare a procesorului, numărul maxim de nuclee CPU pe care un client le poate accesa, utilizarea memoriei, utilizarea I/O sau numărul de procese concurente care pot fi gestionate de acel utilizator. Este împiedicat astfel abuzul la nivelul resurselor de pe server, acesta limitându-se doar la nivelul contului cu probleme.

Caracteristici CloudLinux

PHP Selector – Permite fiecărui utilizator să aleagă versiunea de PHP ce dorește să ruleze în contul lui de găzduire. Se pot de asemenea activa și dezactiva anumite module PHP. De menționat este faptul că setările se aplică la nivel de cont de găzduire, iar în cazul în care avem mai multe site-uri în același cont trebuie să ne asigurăm că toate sunt compatibile cu opțiunile alese pentru a funcționa corespunzător.

CageFS – Un set de instrumente ce izolează fișierele fiecărui client și împiedică vizualizarea altor fișiere decât cele din contul nostru. Împiedică de asemenea vizualizarea de către utilizatori a informațiilor sensibile de la nivelul serverului, cum ar fi diverse fișiere de configurare. Are și funcție de protecție, împiedicând atacuri ce permit, de exemplu, dezvăluirea de date sau informații sensibile sau escaladarea privilegiilor.

Apache mod_lsapi  – Este un modul bazat pe tehnologia de la  LiteSpeed pentru PHP, Ruby si Python. Oferă o performanță excelentă pentru PHP, consum de memorie scăzută, securitate sporită și suport pentru opcache.

LSPHP – sau PHP+LSAPI – folosind acest mod de rulare pentru PHP, oferim o performanță foarte mare față de clasicul mod_php pentru aplicațiile web PHP. Lucrul acesta înseamnă o viteză de încărcare mai mare a site-urilor dvs.

Avantajele CloudLinux

  • Izolarea conturilor de găzduire web
  • Distribuie resursele serverului în mod egal pentru conturi
  • Protecție împotriva abuzului de resurse
  • Asigură un nivel de protecție și securitate superioară
  • Obținerea unui server mai stabil și mai eficient
Cloudlinux sistemul de operarea pentru firmele de hosting.
CloudLinux integrare cPanel - WHM

CloudLinux are o caracteristică numită selector PHP. Acesta permite utilizatorilor finali să selecteze versiunea specifică de PHP de care au nevoie. Permite o flexibilitate finală prin oferirea tuturor versiunilor populare de PHP, cu peste 120 de extensii PHP din care să alegeți. CloudLinux pachetează versiunile PHP 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1. Interfața de utilizare convenabilă permite unui client să comute între versiuni, să selecteze extensiile și să regleze setările PHP.

Web Hosting Performant
Garantăm resurse premium de procesare, stocare și memorii RAM pentru nevoile tale de gazduire web site indiferent de tipul abonamentului.
Backup Zilnic - Jet Backup
Datele tale sunt în siguranță la Web365.ro. Îți oferim gratuit backup automat zilnic cu un istoric de restaurare de pnână la 15 zile.
Securitate
Securitatea serviciilor de hosting este asigurată de Imunify360. Asiguram protecție pentru atacurile DDoS
Asistență Tehnică 24/7
Dacă ai întrebări referitoare la abonamentele de gazduire web și înregistrarea domeniilor, nu ezita sa ne contactezi.
Certificate SSL
Toate domeniile gazduite pe un abonament de hosting web beneficiază automat și gratuit de certificat SSL Let’s Encrypt.
CloudLinux
Sistemul de operare special creat pentru firmele de gazduire web, cu scopul de avea un mediu bine definit pentru fiecare cont de web hosting în parte.

Contact

Zenith Technology, operatorul serviciilor de web hosting Web365.ro, vă oferă soluţii de găzduire web profesionale şi stabile. Serverele noastre sunt rapide şi puternice, având o arhitectura 20, 22 sau 22 Core, 198GB RAM cu 8 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 şi sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate în cel mai modern data center din România situat în Bucureşti, garantând astfel un timp de acces optim şi o încărcare rapidă a site-ului dumneavoastră, indiferent de mărimea paginilor web. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, București
(040) 727 299 999