WordPress Hosting

În acest articol, vă vom explica ce este WordPress Hosting și vă vom ajuta să decideți dacă este alegerea potrivită pentru dvs.

Definiție de găzduire WordPress

Ce este WordPress Hosting ? Este un serviciu de găzduire web care este optimizat special pentru gazduirea platformei WordPress. Aici ne referim la cerințele specifice ale acestei platforme CMS oferind medii optimizate și funcții personalizate pentru a asigura performanță, securitate și ușurință în utilizare.

Un serviciu de găzduire nespecializat își optimizează serverele pentru uz general și nu este specific unui CMS precum WordPress.

În esență, WordPress Hosting oferă baza pentru ca site-ul dvs. WordPress să functioneze optim oferind beneficii și optimizări suplimentare specifice WordPress.

WordPress Hosting oferă software preinstalat, asistență specializată, optimizări de performanță și măsuri de securitate îmbunătățite.

Ce este inclus în găzduirea WordPress?

Vom trece acum peste câteva dintre caracteristicile care ar trebui incluse într-un plan de găzduire WordPress de calitate.

Instalare WordPress

Web365 asigură instalarea WordPress cu module esențiale, accelator cache si securizare firewall. Totul Gratuit.

Domeniu gratuit

La achiziționarea oricărui plan de hosting anual, domeniul asociat este GRATUIT în primul an – exceptie abonamentul WEB 2GB. Domeniul se înregistraza pe numele clientului pentru o perioadă de 12 luni. Începând cu al doilea an de abonament costul de reînnoire al domeniului se va achita separat.

Certificat SSL gratuit

Un certificat SSL gratuit este furnizat cu toate planurile de găzduire WordPress Web365.ro și permite vizitatorilor să fie siguri că site-ul dvs. este securizat. Acest lucru este important mai ales dacă conduceți un magazin de comerț electronic online.

Toate domeniile găzduite pe un abonament de hosting web beneficiază automat și gratuit de certificat SSL Let’s Encrypt.

Actualizări automate WordPress

Pe măsură ce site-ul dvs. WordPress se „creste”, gestionarea actualizărilor atât a versiunii WordPress, cât și a pluginurilor pe care le-ați încărcat pe site-ul dvs. va fi o problemă constantă și comună. Actualizările automate vă ajută să vă salvați mintea, dar la fel de important este să aveți posibilitatea de a derula o actualizare. Site-ul dvs. poate avea cerințe de temă sau plugin care pot fi afectate de o actualizare.

Având capacitatea de a anula o actualizare, vă poate oferi timp pentru a face ajustările necesare. De asemenea, vă poate oferi timp să pregătiți o soluție alternativă pentru o funcție necesară a site-ului dvs. WordPress care ar fi putut fi afectată de o actualizare.

Backup automat și restaurare site

Site-urile sunt sparte, site-urile se întrerup cu actualizări și, uneori, evenimentele catastrofale ne pot distruge site-urile. Web365.ro oferă copii de rezervă automate și restaurări ale site-urilor pentru a combate aceste probleme punănd la dispozitie un istoric de 15 zile.

Migrare gratuită a site-ului web

Proprietarii de site-uri WordPress care se mută la o Web365.ro au opțiunea ca o migrare a site-ului web să fie făcută Gratuit de către serviciul nostru de asistență tehnică. Oferim transferuri gratuite de site-uri web, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la mutarea site-ului dvs. existent la noi! Ne vom asigura că nu aveți timpi de nefuncționare sau pierderi de informații.

Securitate WordPress

Hackerii și spammerii sunt peste tot. Vrei securitatea și confortul unei protecție suplimentară. Web365.ro asigură securitatea platformei cu scanări de malware, firewall-uri, prevenire DDoS și backup-uri regulate. În plus monitorizăm site-urile găzduite 24/7 pentru a ajuta la funcționarea site-ului.

Performanță și fiabilitate

Găzduirea WordPress ar trebui să ofere viteză și fiabilitate fără nevoia bruscă de a face upgrade atunci când înregistrați o creștere a traficului. Vă ajută să înțelegeți și să vă optimizați site-ul pentru a îmbunătăți performanța și eficiența atunci când este necesar.

Web365.ro folosește stocarea NVMe SSD (unitate solid-state), care permite citirea datelor de 20-40 de ori mai rapid decât un hard disk tradițional. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că datele dvs. sunt accesibile rapid pentru toți vizitatorii dvs.

Lățime de bandă nelimitată

Unele companii oferă limite ale planurilor, limitând la rândul lor volumul de trafic pe care îl poți avea. Web365.ro oferă lățime de bandă nelimitată.

Memorare în cache avansată

Serviciile de gazduire Web365.ro ofera memorarea în cache pe server. Acest lucru permite site-ului dvs. să fie livrat mai rapid vizitatorilor. Obțineți și mai mult control dacă puteți personaliza configurația de cache pentru site-ul dvs. WordPress specific.

Banii inapoi garantat

Oferim o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, deoarece suntem atât de încrezători că veți fi mulțumit de serviciile noastre de găzduire și de serviciul de asistență tehnica.

Beneficii de găzduire WordPress

Control total

Cu toate instrumentele disponibile pentru crearea de site-uri web, s-ar putea să vă întrebați de ce găzduirea WordPress este atât de populară și cum poate funcționa pentru dvs.

Sigur, multe dintre acele site-uri de constructori găzduite fac să începeți ușor, dar în continuare, când doriți să faceți ceva mai avansat, trebuie să plătiți mai mulți bani.

Viteză

Firma noastră utilizează pentru toate serviciile de web hosting site soluţii tehnice bazate pe storage NVME SSD care vor face ca site-urile dumneavoastră sa aibă un timp foarte mic de încărcare. Motoarele de căutare vor acorda site-ului dumneavoastră un punctaj SEO superior.

Securitate

Aceasta este o altă zonă în care Web365.ro excelează. Noi vă ajutăm să vă concentrați pe afacere, nu pe detalii tehnice.

Uptime 99.9%

Web365.ro oferă un timp de funcționare garantat în proporție de 99,9% și oferă o lună gratuită de serviciu dacă nu îndeplinesc acest obiectiv de funcționare.