Track Delivery

Track Delivery în cPanel este o opțiune care vă permite să monitorizați livrabilitatea mesajelor de email trimise de pe serverul dvs. Utilizând Track Delivery, puteți obține informații despre statutul mesajelor, inclusiv dacă au fost livrate cu succes sau dacă au întâmpinat probleme în procesul de livrare.

Iată cum puteți utiliza Track Delivery în cPanel:

  • Autentificați-vă în cPanel folosind numele de utilizator și parola furnizate de furnizorul dvs. de hosting.
  • Navigați la secțiunea „Email” (Email) și selectați opțiunea „Track Delivery” (Urmărire livrare).
  • Aici veți vedea o listă cu mesajele de email trimise de pe serverul dvs.
  • Puteți căuta mesajele pe baza diferitelor filtre, cum ar fi adresa de email a expeditorului, destinatarul, subiectul sau data trimiterii.
  • Pentru fiecare mesaj, veți putea vedea statutul livrării, cum ar fi „Delivered” (Livrare efectuată), „Deferred” (Amânat), „Bounced” (Returnat) sau „Rejected” (Respins).
  • În plus, puteți vizualiza informații detaliate despre fiecare mesaj, inclusiv mesajul de eroare în cazul în care livrarea a eșuat.

Prin utilizarea Track Delivery în cPanel, puteți urmări și evalua eficiența livrabilității mesajelor de email trimise de pe serverul dvs. Acest lucru vă permite să identificați orice probleme sau erori în procesul de livrare și să le abordați în consecință. De asemenea, vă oferă transparență și înțelegere asupra modului în care mesajele dvs. sunt tratate de către servere de email și furnizori de servicii de email.