Spam Filters

Spam Filters (Filtre de spam) în cPanel reprezintă o caracteristică prin care puteți gestiona și configura setările de filtrare a spamului pentru adresele de email din contul dvs. de hosting. Această opțiune vă permite să implementați măsuri de protecție împotriva mesajelor nedorite și a spamului pentru a asigura o experiență mai bună în utilizarea serviciilor de email.

Prin intermediul funcției Spam Filters în cPanel, puteți efectua urmatoarele operațiuni:

  • Activarea filtrului de spam: Puteți activa filtrul de spam pentru adresele de email în contul dvs., ceea ce va ajuta la blocarea mesajelor de spam înainte ca acestea să ajungă în caseta de email.
  • Setarea nivelului de filtrare: Aveți posibilitatea de a configura nivelul de agresivitate al filtrului de spam. Cu cât nivelul de filtrare este setat mai înalt, cu atât mai multe mesaje de spam vor fi blocate, dar există și riscul ca anumite mesaje legitime să fie considerate spam.
  • Gestionarea listei albe și a listei negre: Puteți adăuga adrese de email sau domenii în lista albă pentru a asigura primirea mesajelor de la acestea, chiar dacă sunt marcate ca spam. De asemenea, puteți adăuga adrese sau domenii în lista neagră pentru a bloca mesajele de la acestea.
  • Vizualizarea jurnalelor de spam: Puteți vizualiza jurnalele de spam pentru a vedea ce mesaje au fost marcate ca spam și cum au fost gestionate.

Configurarea și utilizarea filtrului de spam în cPanel vă permite să îmbunătățiți calitatea serviciului de email prin blocarea și gestionarea mesajelor de spam. Este recomandat să ajustați setările în funcție de preferințele și nevoile dvs., astfel încât să minimizați spamul și să asigurați primirea mesajelor legitime în caseta de email.