Select PHP Version

Select PHP Version (Selectare versiune PHP) este o funcționalitate oferită în cPanel care permite utilizatorilor să selecteze și să schimbe versiunea PHP pe care o utilizează pentru site-ul lor.

Această funcție este utilă în cazul deoarece pe serverele noastre sunt instalate versiuni PHP de la 5.2 panal la 8.2. Utilizatorii pot să schimbe versiunea utilizată pentru a fi compatibilă cu cerințele aplicației sau a scripturilor lor.

Prin intermediul „Select PHP Version” în cPanel, utilizatorii pot vizualiza versiunile PHP disponibile și pot selecta versiunea dorită. De obicei, se afișează lista versiunilor PHP instalate pe server, împreună cu opțiunile de setări suplimentare, cum ar fi extensiile PHP activabile sau dezactivabile.

După selectarea versiunii PHP dorite, utilizatorii pot salva setările și toate scripturile și aplicațiile lor vor utiliza versiunea PHP specificată.

Este important de menționat că funcția „Select PHP Version” este disponibilă pentru toți utilizatorii sau conturile de hosting indiferent de abonament. De asemenea, este important să verificați compatibilitatea scripturilor și aplicațiilor dvs. cu versiunea PHP selectată pentru a vă asigura că funcționează corect.