Imunify360

Imunify360 este o suită de aplicații de securitate de ultimă generație dezvoltată de către compania Cloudlinux, sistemul de operare conceput special pentru firmele de web hosting. Suita Imunify360 este destinată să protejeze web site-urile și serviciile care rulează pe un server împotriva tuturor tipurilor de atacuri.

Antivirus, Firewall, WAF, PHP Security Layer, Patch Management, Domain Reputation

Printre funcționalitățile suitei Imunify360 sunt incluse sisteme de protecție împotriva atacurilor DDOS, sisteme de reguli pentru Mod Security, scanarea fișierelor, gestionarea reputației site-urilor web și un firewall extrem complet. Sunt monitorizate și procesele care rulează sub utilizatorii de pe server, acestea fiind blocate în cazul în care se detectează un comportament malițios al acestora.

Protecțiile și Serviciile Imunify360

 • WAF (Web Application Firewall) avansat, actualizat cu ultimele semnături, pentru a preveni atacurile directe asupra vulnerabilităților din site.
 • IDS (Intrusion Detection Systems) / IPS (Intrusion Prevention Systems), monitorizează logurile serverului generate de diversele
  Blochează IP-urile care au un comportament abuziv / malițios
 • Scanare automată și curățare a fișierelor infectate / injectate cu cod malițios
 • Scanarea automată a fișierelor încărcate prin FTP și panoul de control
 • Monitorizarea reputației domeniilor de pe server și atenționarea în cazul în care vreunul este listat într-un blacklist
 • Detectare și blocare a proceselor malițioase executate de utilizatorii de pe server
 • KernelCare, elimină nevoia de a restarta server-ul după actualizări
 • Integrare în panoul de control
 • Protecție împotriva atacurilor de tip brute force pe cele mai uzuale CMS-uri
 • Protecție împotriva atacurilor de tip brute force pe serviciile de email și FTP
 • Firewall avansat cu protecție DoS (denial of service)
 • Blocarea scanarea de porturi

De ce sa alegi serviciile Web365.ro

Web365.ro vă oferă soluţii de gazduire web profesionale şi stabile. Toate serverele noastre utilizeaza sistemul de operare Cloudlinux si protectie Imunify360 garantând astfel un timp de acces optim şi o încărcare rapidă a site-ului dumneavoastră, indiferent de mărimea paginilor web.

Viteză, flexibilitate, securitate şi stabilitate garantată. Acestea sunt caracteristici care ne recomandă pentru un serviciu performant de hosting web site. Indiferent de nevoile afacerii tale, serviciile noastre de gazduire web standard îţi oferă garanţia pentru ca afacerea ta să prospere.

Imunify360 suita de aplicatii de securitate CloudLinux
Web Hosting Performant
Garantăm resurse premium de procesare, stocare și memorii RAM pentru nevoile tale de gazduire web site indiferent de tipul abonamentului.
Backup Zilnic - Jet Backup
Datele tale sunt în siguranță la Web365.ro. Îți oferim gratuit backup automat zilnic cu un istoric de restaurare de pnână la 15 zile.
Securitate
Securitatea serviciilor de hosting este asigurată de Imunify360. Asiguram protecție pentru atacurile DDoS
Asistență Tehnică 24/7
Dacă ai întrebări referitoare la abonamentele de gazduire web și înregistrarea domeniilor, nu ezita sa ne contactezi.
Certificate SSL
Toate domeniile gazduite pe un abonament de hosting web beneficiază automat și gratuit de certificat SSL Let’s Encrypt.
CloudLinux
Sistemul de operare special creat pentru firmele de gazduire web, cu scopul de avea un mediu bine definit pentru fiecare cont de web hosting în parte.

Contact

Zenith Technology, operatorul serviciilor de web hosting Web365.ro, vă oferă soluţii de găzduire web profesionale şi stabile. Serverele noastre sunt rapide şi puternice, având o arhitectura 20, 22 sau 22 Core, 198GB RAM cu 8 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 şi sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate în cel mai modern data center din România situat în Bucureşti, garantând astfel un timp de acces optim şi o încărcare rapidă a site-ului dumneavoastră, indiferent de mărimea paginilor web. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, București
(040) 727 299 999