Imunify360

Opțiunea Imunify360 în cPanel este un instrument de securitate avansat care este oferit ca o extensie suplimentară în cadrul platformei cPanel. Imunify360 oferă protecție împotriva amenințărilor cibernetice, cum ar fi malware-ul, atacurile brute force și alte activități suspecte asupra serverului și a site-urilor.

Imunify360 utilizează inteligență artificială și tehnologii de învățare automată pentru a detecta și bloca activitățile nocive. Aceasta poate include analiza fișierelor, monitorizarea comportamentului, identificarea atacurilor și blocarea IP-urilor sau a utilizatorilor suspectați.

Principalele caracteristici și beneficii ale Imunify360 includ:

  • Protecție împotriva malware-ului: Imunify360 detectează și blochează fișierele malware și alte amenințări cibernetice, asigurându-vă că site-urile și datele dvs. sunt în siguranță.
  • Prevenirea atacurilor brute force: Imunify360 implementează măsuri de securitate puternice pentru a bloca atacurile brute force asupra serviciilor precum FTP, SSH și cPanel. Acest lucru ajută la prevenirea accesului neautorizat.
  • Gestionarea reputației IP: Imunify360 monitorizează și gestionează reputația IP-urilor, identificând și blocând IP-urile suspecte sau asociate cu activități rău intenționate.
  • Firewall și protecție împotriva atacurilor DDoS: Imunify360 oferă un firewall puternic care blochează atacurile DDoS și alte tipuri de atacuri de rețea.
  • Rapoarte și alerte: Imunify360 furnizează rapoarte detaliate și alerte pentru a vă informa cu privire la activitățile de securitate și evenimentele suspecte.

Opțiunea Imunify360 poate fi activată și configurată în cPanel, iar utilizatorii pot accesa panoul de control pentru a vedea informații despre securitatea serverului și a site-urilor lor.

Este important să menționăm că Imunify360 este oferit gratit fara un cost adițional tuturor utilizatorilor nostri.