Hosting WordPress

Toate abonamentele de găzduire web oferite de Zenith Technology (Web365.ro) permit instalarea aplicației web WordPress. Alegerea unui abonament de hosting WordPress se va face în funcție de numărul de vizitatori zilnici, dimensiunea site-ului, tipul de conținut pe care îl aveți și activitatea utilizatorilor pe site-ul dvs. Menționăm că toate serverele Web365.ro utilizează tehnologia CloudLinux care asigură izolarea conturilor de gazduire WordPress, distribuie resursele serverului în mod egal pentru conturi, oferă protecție împotriva abuzului de resurse și asigură un nivel de protecție și securitate superioară.

Panou de control gazduire WordPress

Panou de control gazduire WordPress

Recomandari alegerea planului de hosting WordPress

Iată câteva sugestii generale pentru a vă ajuta să alegeți un plan de hosting WordPress potrivit pentru nevoile dvs.:

 1. Pentru site-uri mici sau cu trafic moderat – Dacă aveți un site mic sau un blog personal cu trafic moderat, puteți alege un abonament de gazduire WordPress Standard care să permită de la 100 la 1000 de vizitatori zilnici. Datorită tehnologiei CloudLinux, aceste abonamente au urmatoarele resurse: 2vCPU, 2GB RAM, mediu de stocare SSD care asigura un timp imp foarte mic de încărcare al site-ului dvs. Diferenta dintre abonamentele Standard o face spațiul web alocat: 2GB, 4GB, 8GB si 16GB.  Nu este necesar să alegeți „din prima” cel mai mare abonament. În situația în care spațiul alocat devine insuficient puteți efectua un Upgrade la orice variantă de abonament Standard, Business sau e-Commerce achitănd doar diferența de preț dintre cele două abonamente pentru perioada neutilizată.
 2. Pentru site-uri cu trafic mediu – Dacă aveți un site cu trafic mediu de la 1000 la 3000 de vizitatori zilnici sau cu mult conținut multimedia, documentații în format PDF, ar trebui să luați în considerare un plan de gazduire WordPress Business. Acest abonament are urmatoarele resurse: 2vCPU, 3GB RAM, mediu de stocare SSD care asigura un timp foarte mic de încărcare al site-ului dvs. Diferența dintre abonamentele Business o face spațiul web alocat: 20GB, 30GB, 40GB si 50GB. Trebuie să recunoaștem ca acest tip de abonament datorită raportului preț / performanță este preferatul cliențiilor care au un magazin online WordPress + Woocommerce, Opencart, Prestashop și chiar Magento.
 3. Pentru site-uri cu trafic ridicat – Dacă aveți un site cu trafic ridicat, cum ar fi un magazin online care depășeste un număr de 5000 de vizitatori zilnici alegeți abonamentele de gazduire WordPress e-Commerce. Pe lângă resursele generoase alocate (4vCPU, 4GB RAM) aceste tipuri de abonamente au setări specifice pentru a susține în mod constant un număr mare de vizitatori și interogări SQL.

În general, ar trebui să alegeți un plan de hosting WordPress care să se potrivească dimensiunii site-ului dvs., tipului de conținut și nivelului de trafic. Dacă sunteți la început de drum recomandatea noastra este alegeți varianta minimă a cerințelor dvs. având in vedere ca există opțiunea de Upgrade. Trecerea de la un tip de abonament de gazduire WordPress la altul durează efectiv 5 minute.

Ce este WordPress

WordPress este un sistem de management al conținutului (CMS – Content Management System) open-source, folosit pentru crearea și gestionarea site-urilor web. A fost lansat pentru prima dată în 2003 și este construit folosind limbajul de programare PHP și baza de date MySQL. WordPress este una dintre cele mai populare platforme de blogging și creare a site-urilor web din lume, fiind folosit de milioane de oameni și companii din întreaga lume.

Una dintre caracteristicile principale ale WordPress este flexibilitatea sa, permisând utilizatorilor să creeze o varietate largă de site-uri web, inclusiv blog-uri personale, site-uri de prezentare a companiilor, magazine online, forum-uri și multe altele. De asemenea, WordPress oferă o serie de funcții și module, numite „plugin-uri”, care permit utilizatorilor să adauge funcționalități suplimentare la site-urile lor. Dacă nu sunteți siguri care abonament de gazduire WordPress să alegeti, contactați-ne

Hosting WordPress

Hosting WordPress

Recomandari Hosting WordPress

Iată câteva recomandări pentru configurarea site-ului WordPress:

 1. Actualizați în mod regulat WordPress și toate plugin-urile și temele utilizate pe site-ul dvs. pentru a vă asigura că site-ul dvs. este securizat și funcționează optim.
 2. Utilizați un plugin de securitate WordPress, cum ar fi All In One WP Security, pentru a proteja site-ul dvs. împotriva atacurilor cibernetice.
 3. Configurați permalinks (adrese URL) în mod corespunzător pentru a face site-ul dvs. mai ușor de citit și de navigat. De exemplu, puteți alege opțiunea „Post name” pentru a utiliza numele postărilor în adresele URL.
 4. Asigurați-vă că site-ul dvs. este compatibil cu toate browser-urile web majore (cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari și Microsoft Edge) și dispozitivele mobile.
 5. Utilizați un plugin de caching, cum ar fi Accelerate WP, disponibil gratuit pe toate serverele Web365.ro, LiteSpeed Cache, WP Super Cache sau W3 Total Cache, pentru a îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului dvs.
 6. Configurați o pagină de „Contact” sau utilizați un plugin de formular de contact, cum ar fi Contact Form 7 sau WPForms, pentru a permite vizitatorilor să vă contacteze ușor. Configurați transmiterea de mesaje e-mail utilizând modulul Easy WP SMTP
 7. Personalizați pagina dvs. de 404 erori pentru a îndruma vizitatorii către paginile corecte în cazul în care ajung pe o pagină inexistentă.
 8. Utilizați un plugin de SEO, cum ar fi Yoast SEO sau All in One SEO Pack, pentru a optimiza site-ul dvs. pentru motoarele de căutare și a îmbunătăți poziția în rezultatele căutării.
 9. Utilizați un sistem de comentarii, cum ar fi Disqus sau wpDiscuz, pentru a permite vizitatorilor să lase comentarii pe site-ul dvs. și pentru a vă angaja în conversații cu comunitatea dvs.

Dacă aveți nevoie de ajutor in configurarea aplicației web WordPress sau în alegerea planului de hosting WordPress puteți contacta serviciul de Asistența Tehnică Web365.

Contact

Zenith Technology, operatorul serviciilor de web hosting WordPress Web365.ro, vă oferă soluţii de găzduire web profesionale şi stabile. Serverele noastre sunt rapide şi puternice, având o arhitectura 20, 22 sau 22 Core, 198GB RAM cu 8 unitati HDD SSD 1TB montate in Raid 10 şi sistem de operare CloudLinux. Echipamentele noastre sunt colocate în cel mai modern data center din România situat în Bucureşti, garantând astfel un timp de acces optim şi o încărcare rapidă a site-ului dumneavoastră, indiferent de mărimea paginilor web. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Intrarea Albinari Nr. 5, Sector 2, București
(040) 727 299 999