cPanel Accelerate WP

Accelerate WP este o caracteristică oferită de cPanel care ruleaza pe servere cu sisteme de operare CloudLinux si ajută la optimizarea și accelerarea performanței unui site web WordPress. Această opțiune utilizează o combinație de tehnologii precum cache, comprimare și optimizare a imaginilor, precum și alte tehnici de optimizare a performanței, pentru a reduce timpul de încărcare al paginilor web și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

accelerate wp cloudlinux

Printre caracteristicile oferite de Accelerate WP se numără:

  • Caching: folosește tehnologia de cache pentru a stoca o copie a paginii web în memoria cache pentru a îmbunătăți timpul de încărcare a paginii.
  • Comprimarea: comprimă conținutul paginilor web, astfel încât acestea să fie transmise mai rapid între server și browserul utilizatorilor.
  • Optimizarea imaginilor: optimizează automat imaginile de pe site-ul WordPress, ceea ce poate reduce dimensiunea fișierelor și poate îmbunătăți timpul de încărcare al paginilor web.
  • Minificarea: Accelerate WP elimină spațiile și caracterele albe inutile din codul sursă al paginilor web, ceea ce poate reduce dimensiunea fișierelor și poate îmbunătăți timpul de încărcare al paginilor web.

Toate aceste caracteristici ajută la îmbunătățirea performanței site-ului WordPress și la creșterea vitezei de încărcare a paginilor web.

Toate serverele Web365.ro beneficieaza de aceasta optiune indiferente de tipul abonamentului de găzduire web.