All-In-One Security (AIOS)

Securitate și Firewall

Securitate și Firewall

All-In-One Security (AIOS) este un plugin complet de securitate conceput special pentru site-urile WordPress. Dezvoltat de echipa UpdraftPlus, AIOS oferă funcții robuste de securitate pentru a proteja site-ul tău de diverse amenințări și vulnerabilități. Acesta combină instrumente de securitate esențiale, un firewall puternic și funcții avansate de protecție a conținutului pentru a asigura siguranța și integritatea site-ului tău WordPress.

Suite-ul de caracteristici de securitate pentru autentificare: AIOS îmbunătățește funcțiile implicite de securitate pentru autentificare ale WordPress-ului pentru a oferi un nivel mai înalt de protecție împotriva atacurilor de forță brută și a încercărilor neautorizate de acces. Cu AIOS, poți implementa următoarele măsuri de securitate:

 • Practici optime pentru securitatea contului: AIOS detectează dacă un cont utilizează numele de utilizator implicit „admin” sau dacă un utilizator are nume de autentificare și afișare identice, determinându-i să le schimbe pentru a îmbunătăți securitatea.
 • Protecție împotriva bot-urilor: Configurează o adresă URL personalizată pentru pagina de autentificare a administratorului WordPress, făcând-o mai greu de găsit și de a fi vizată de către bot-uri.
 • Schimbarea prefixului implicit wp_: Prin schimbarea prefixului implicit wp_, AIOS face mai dificilă exploatarea codului automatizat de către hackeri și lansarea de atacuri asupra site-ului tău.
 • Blocarea autentificărilor eșuate: AIOS îți permite să blochezi utilizatorii externi care fac mai multe încercări de autentificare eșuate, îmbunătățind rezistența site-ului tău în fața atacurilor de forță brută. Poți, de asemenea, să blochezi utilizatorii cu nume de utilizator nevalide și să gestionezi lista utilizatorilor blocați cu ușurință.
 • Raportare: Obține informații valoroase despre activitatea utilizatorilor de pe site-ul tău cu funcția de raportare AIOS. Monitorizează autentificările, datele și orele de deconectare, încercările de autentificare eșuate și vizualizează utilizatorii care sunt autentificați în prezent.
 • Deconectarea forțată: Previne ca utilizatorii să rămână autentificați indefinit prin configurarea AIOS pentru a forța deconectarea după o perioadă de timp specificată.
 • Verificare robot: Implementează măsuri suplimentare de securitate pentru a preveni înregistrările nedorite de spam prin integrarea cu Cloudflare Turnstile, Google reCAPTCHA, CAPTCHA matematic simplu sau tehnici de capcane (honeypot). Poți, de asemenea, să activezi aprobarea manuală a conturilor utilizatorilor.

Firewall-ul și protecția conținutului

AIOS include un firewall puternic care protejează site-ul tău WordPress de atacuri și încercări de exploatare. Firewall-ul AIOS are următoarele caracteristici:

 • Blocarea IP-urilor: Poți bloca IP-urile specifice care încearcă să acceseze sau să atace site-ul tău. AIOS are o bază de date extinsă a IP-urilor cunoscute pentru atacuri și actualizări regulate pentru a asigura o protecție constantă.
 • Reguli de firewall personalizabile: AIOS îți oferă flexibilitatea de a configura reguli de firewall personalizate pentru a bloca sau permite accesul la anumite resurse și pagini ale site-ului.
 • Monitorizare a activității: AIOS monitorizează în mod constant activitatea site-ului și înregistrează evenimentele de securitate, cum ar fi încercările de atac, accesul la fișiere sensibile sau modificările în conținutul site-ului. Această monitorizare activă te ajută să identifici și să răspunzi rapid la eventuale amenințări.
 • Protecție împotriva atacurilor de tip brute-force: AIOS implementează măsuri speciale pentru a detecta și bloca atacurile de forță brută asupra parolelor și a atacurilor împotriva autentificării.
 • Protecție a conținutului: AIOS îți permite să protejezi conținutul site-ului tău prin blocarea copierii de text sau imagini, limitarea accesului la fișierele media și alte funcții avansate de protecție a conținutului.

Concluzie

All-In-One Security (AIOS) este un instrument puternic și complet de securitate și firewall pentru site-urile WordPress. Cu funcții avansate de protecție a autentificării, un firewall robust și protecție a conținutului, AIOS asigură siguranța și integritatea site-ului tău. Indiferent dacă ai un site mic sau unul mare, AIOS poate fi o alegere excelentă pentru a te proteja împotriva amenințărilor și atacurilor cibernetice.